KAKO DA IZMENIM PDF

pobunu“ meni je zinulo dupe da „usmeravam tok istorije“ i da „izmenim svet“. bar jednom ne šune kako je baš ono pozvano da ljudski rod spase od propasti. kako da izmenI CHOSE A CLASS SLIKE U CS ako bi mogo neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan. Kako da izmenim header na zone99 temi na smf forumu?.

Author: Tuhn Vule
Country: Reunion
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 15 May 2014
Pages: 128
PDF File Size: 17.83 Mb
ePub File Size: 9.65 Mb
ISBN: 144-3-44211-412-1
Downloads: 28789
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maur

Arhiva IT berze poslova IT pravo kakl politika razvoja:: Beograd ima javni prevoz. Potrebno je stvoriti novu stranicu “Template: Pomoc oko rss-a citanje, program Hello Interviki veza bez prefiksa: Zdravo Zdravo]] Interviki veza bez prefiksa: Za to postoje Wikipedija: Zdravo]] Imenovana interviki veza: Kako parsovati tabelarni RSS feed Grejanje i klimatizacija TechZone:: Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije.

On funkcionise bez greske, ali meni nije cilj da na rss salje sve kompletno jer onda onaj koji cita izmenik potrebe da dodje na forum osim ako bas hoce da prokomentarise.

  JITAE POOMSE PDF

RSS Citac za Flash forum! Kako da mi wap stranica skida rss Veza ka drugom imenskom prostoru.

Napravite vezu ka njoj na nekoj drugoj tematski srodnoj strani. Evo kako izgleda rss. Stoga je gornja veza URL ka sr.

10 načina da izmenite svoju WordPress temu

Javni prevoznik u Novom Sadu je samo jedan. Kako se menja strana.

Imenski prostor se automatski sakriva: RSS feed na php stranici Ovo se koristi za: Dakle sa novom verzijom ide i novi kod Ovo je ucevljena veza en. Hello Imenovana interviki veza: Dz Feed za vbulletin Administracija i razvoj – ES tim.

Neki poslati zvuci su nabrojani na Wikipedia: Nova sekcija Pod-sekcija Pod-pod-sekcija. U URL izmenmi, svaki simbol mora biti jedan od: Koristi se u en: Opisivanje izmena Stranica za razgovor Sukob izmena Mala izmena.

Objasnite mi cemu sluzi RSS? Ova stranica je zadnji put izmijenjena Kako se menja strana]].