KRV SUZE I ZNOJ LEGIJA PDF

Legija i zemunski klan by Marko Lopušina(Book); Revolution: između razuma i srca Audience level: (from for Krv, suze to for Taina Moga ). I prve kapi znoja virkahu ko polucije sazrijevajue mladosti. Ali jednoga dana – onako od sluaja – zapazi, da je bacio krv. istu krv. Rairi mu se dobroduno lice i sjajne suze od ogromnog smijeha zatitrae na .. I eto – niu novinari, politiari, uenjaci, pisci – itava jedna legija ljudi, u kojih je tatina jaa od eluca. Svugde je meu primitivnim narodima krv smatrana kao poslastica – nikada kao neto Kod Suze, u drevnom Elamu (dananja Persija), naeni su ostaci po tipu veoma slini Kao tvorcu i vladaru sveta njemu pomae legija manjih boanstava, u poetku (Uinio sam to) I znoj potee ispod mog pazuha.

Author: Zukree Tojazilkree
Country: Rwanda
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 13 November 2010
Pages: 473
PDF File Size: 6.40 Mb
ePub File Size: 4.18 Mb
ISBN: 881-2-90069-300-1
Downloads: 14048
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajisar

Arsen podigne ovratnik i brzo zakoraca ulicom. Arsen je kr obinu scenu, da se naime posvade, ispiju crnu kavu i pou svaki za svojim poslom i svojim mislima. Ove ju je tri veeri sretao tu na osami.

Eliza je stavila Howeovo pismo pred O’Haru. Bijahu ba kod veere.

Automobil se ponovno pokrenuo. Jedan sat poslije, Arsenov je eir bio prignjeen, kose mu puzahu po elu, a gusti dimovi sukljahu iz njegovih nozdrva i ustiju.

  FLORIN CONSTANTINIU PDF

Oko njega se skupilo nekoliko znatieljnika. Kad je htio da razgovara uenjaki, hvatao se etike, a kad je htio zainiti govor duhom, govorae o razumnosti. Zapiljio se u Elizu. Hinge nije nazvao sve dok se nije vratio na aerodrom Honolulu. Mansardni je prozor bio okrenut prema stazi. Pustio je da to probavi, a zno dodao: Sjajna egzibicija, mogao bih dodati.

Will Durant – Istorija Civilizacije

I njezin pitavi, hripljivi glas sam ozvanjae u neugodnom prostoru i injae se ko kripanje, to draka ovjeka nervozno, uzbueno i tanko. A pogledav lunu bijae itava slika drugoga dojma. Gomez je spustio pogled. Ako se ustanovi bolest, ja u se tek onda primiti vrsto lijeenja.

Tony Falmouth je podigao pogled i nasmijao se. Nikada ne valja odgaati. Jer ja sam sve sad shvatio.

Janko Poli Kamov isusena kaljuza – [PDF Document]

Kao da se zaudio svojim rijeima, a usta ostadoe stisnuta, kao da ima jo neto porazna, emu ne da napolje. Ovako pseto preleti kadto polje u crnoj noi pretrgnutih bljeskova i muklih reaja, to se lome u trbusima ljetnih oblaka. Ali Arsen toga znjo osjeti. Vozili oko osam minuta. Proklete knjige i filozofija!

William Diehl – Kameleon

On ve nije pristupaan drutvu, ne smije pljuvati na pod, ni piti ne smije iz druge ae. Simpson mu je nabio vatu na nos. Oscarfield je ponovno snizio glas. Ne bih volio da nas lgija. Ubila je dijete i zanijekala, da je uope rodila. I iza utnje zauje se drugi, jo dublji glas: Sve se svodilo na to.

  EMQ FOR DENTISTRY PDF

Lansdale nije bio samo glavni konstruktor i direktor projekta, bio je njegov stvaralac. Suuze gledajui joj u lice, zahvati nekoliko crta oko ii, to iskazivahu preranu starost i podavahu izgled glup i neistesan. Uto im se priblii jedna djevojica. Razumi Htio je da ispria udne osjeaje, to su ga obuzimali od sino, od onog mlakog cjelova, koji mu jo stezae usne. I radio je to sam. Kum doe, ali bijae prekasno. A Arsen odmah zaboravi na svoju strast i upilji se u finou njihovih lica, to sze fina do praznoe.

O’Hari nije trebala mudrost Taoa da bi shvatio ovu. Najposlije, zato sam ja stajao, to spada samo na mene. Po zanimanju graditelj, bijae u razgovoru prostak, sa enom andar, u politici cinik, u vicevima bez duha, a u samom ivotu jedan ogroman vic.

Ona popostane i primi ga vrsto za ruku: Osjetila je hladni metal prislonjen uz grkljan. Ispod njih, olujno je more nijemo udaralo o stupove.